Je levensloop, stress en inzichten
geef er aandacht aan.

Ambities

Nooit eerder heb ik de sterke wens gevoeld mijn bestemming te volgen en dat ik deze ook zichtbaar moet maken. Deze openbaarheid zal mensen de mogelijkheid geven inzicht te krijgen dat er serieuze veranderingen nodig zijn. Veranderingen die mensen weer meer samenbrengt en rekening met elkaar laat houden.

Empathie, het inlevingsvermogen in de gevoelens van andere mensen, is een prachtige eigenschap die wij allemaal bezitten maar die ook is afgezwakt in deze jachtige en tumultueuze tijd. Er is een zekere druk ontstaan in het huidige leven die een afstand met onszelf tot gevolg heeft ontwikkelt.

Door mensen weer liefde, rust en geluk in zichzelf te laten ervaren dragen wij dan bij aan het grotere geheel die onze maatschappij vormt. Geef jezelf liefde, rust en geluk dan kun je het ook aan anderen geven. Als wij met een grote omvang het inlevingsvermogen weer eigen maken en uitbreiden zal het uiteindelijk weer terugkeren als onze natuur in de maatschappij. Daarna kunnen wij sociale veranderingen ook de benodigde kracht geven.

Ik luister omdat ik je wil begrijpen, dat is mijn natuur!

Mijn hoop is dat wij er een Nationale Dag van ik-luister.nu kunnen maken die ons helpt het besef van deze noodzaak op de voorgrond te krijgen. Ik doe ook een oproep aan radiostations met een landelijke of regionale dekking die dit in de ether uit willen zenden voor een nog groter bereik. Help mee en laat zien waar je voor staat.

Om ook individueel mensen de mogelijkheid te geven om deze boodschap kracht bij te zetten hebben wij een mooie kwaliteit dames en heren T-shirts laten bedrukken waarmee jij laat zien hoe groot jij het belang vindt om mee te denken en deze boodschap uit te dragen. Het is ook een cadeau met een boodschap en een stille hint. Natuurlijk zou het ook in clubverband een enorm krachtig geheel vormen.

Dames en heren T-shirt collectie, ik-luister.nu

Deze T-shirts zullen later in onze webwinkel besteld kunnen worden.       Voorlopig kun je de bestellingen via het contactformulier aangeven.                 Van elk verkocht T-shirt zal ik € 2,00 reserveren voor donatie aan de          stichting "Het vergeten kind".

Ik zal ook zichtbaar worden op spirituele en paranormale beurzen waar wij dan kennis kunnen maken. Korte sessies zijn er om inzichten te geven waar je in het nu staat. Leer jezelf beter kennen en groei naar een nog mooier mens.